Markkinointiviestinnän asiantuntijapalvelut
ja monikanavaiset toteutukset printtinä & diginä.

AVVISO tarjoaa markkinointiviestinnän asiantuntijapalveluja brändinrakentajana, kampanjakonseptien ja viestinnän kokonaisuuksien suunnittelijana, sisällöntuottajana, maineen vartijana sekä tiiviissä kumppanuussuhteessa yrityksen ulkoisen markkinointipäällikön tontin hoitajana.

Monipuolisista osaajista koostuvan kumppaniverkoston kanssa Avviso toteuttaa kaikki projektit viimeistä piirtoa ja pikkuläpyskää myöten avaimet-käteen-palveluna – printtinä, diginä, somessa ja tapahtumissa.

Ketterä organisaatio venyy tarpeiden mukaan.

Tiivis, pienyrittäjien kumppaniverkosto täydentää asiantuntemusta ja mahdollistaa  kustannustehokkaat projektit. Keskitymme oleelliseen ja pidämme omat kiinteät kustannuksemme kurissa, mikä tuo etua suoraan asiakkaan kukkaroon.

Jokaiseen projektiin valjastetaan parhaiten sopivat erikoisosaajat, ei yhtään enempää tai vähempää. Kumppanit ovat itsenäisiä ja vastuullisia yrittäjiä,   jotka joustavat myös aikatauluissa, kun kiire on pahimmillaan.

Lukuisilta toimialoilta karttunut kokemus ja jatkuvasti ylläpidetty osaaminen avaavat laajan näkemyksen erilaisiin markkinaympäristöihin ja -mekanismeihin. Myös boksin ulkopuolelle. Tarjoamme luovia ratkaisuja, tehokkaita viestinnän keinoja ja parhaita käytäntöjä. Tiukka projektinhallinta on huolenpitoa ja tuo mielenrahaa. Voit luottaa, että hommat hoidetaan sovitusta, ajallaan ja laatua valvoen.

Pitkät asiakkuudet ovat parhaita referenssejämme. Pääosin Avvison asiakkaat edustavat teknologiateollisuutta, teollisuustuotteiden maahantuontia tai b-to-b-sektorin palveluja tarjoavia pk-yrityksiä eri puolelta Suomea. Joukossa on myös muutama globaal teollisuusjätti, joiden Suomessa olevien yksiköiden markkinointiviestinnämkumppanina Avviso on jo vuosien ajan saanut toimia.